گفتوگو با محسن راستکار، رتبهی 2 تجربی کشور از تبریز
یادگیری از اشتباهات ویژگی اصلی من است
از چه سالی به کانون آمدی؟ کلاس چندم بودی؟
از سال 1391 یعنی زمانی که کلاس ششم ابتدایی بودم به کانون آمدم.
دلیل حضور مداوم شما از سالهای پایه در آزمونهای برنامهای چه بود؟
شرکت در آزمونها باعث شد تا شیوهی مطالعهام منظمتر شود، با برنامه درس بخوانم و به روشهای مناسب مطالعه دست پیدا کنم.
در سالهای پایه از چه ترازی شروع کردی؟
من از تراز 7000 شروع کردم. اما دلیل پیشرفتم در درسهایی مانند زیست و شیمی، برنامهریزیِ صحیح و تغییر در شیوهی مطالعه بوده است.
مهمترین ویژگی آزمونهای برنامهای کانون را چه میدانی؟
برنامهی راهبردی کامل و منظم از مهمترین ویژگیهای آزمونهای برنامهای کانون است.
اگر در آزمونها هیچ غیبتی نداشتهای، دلیل عدم غیبت شما چه بوده است؟
از سال یازدهم در آزمونها هیچ غیبتی نداشتم.
چگونه بین برنامهی راهبردی آزمونها و برنامهی مدرسه هماهنگی ایجاد میکردی؟
برای من برنامهی آزمونها در اولویت قرار دارد و تا جایی از برنامهی مدرسه تبعیت میکنم که با برنامهی آزمونها هماهنگ باشد.
کدام درسها در آزمونهای برنامهای کانون نقطهی قوت شماست؟ روشهایت در مطالعهی این درسها چیست؟
درس ریاضی یکی از نقاط قوت من است. در این درس ابتدا کتاب درسی، جزوه و درسنامهی کتاب تستم را مطالعه میکنم، سپس چند نمونه سوال مختلف تمرین میکنم. پس از آن در بازههایی منظم در طول هفته، تستهای آن مبحث را تمرین میکنم.
آیا درسی بوده که برایت چالشی باشد یا نمرهی پایینتری در آن داشته باشی و روش مطالعهات را در آن تغییر داده باشی؟ قبلاً با چه روشی آن درس را مطالعه میکردی و الان چگونه مطالعه میکنی؟ روش جدید را چگونه به دست آوردی؟
درس ادبیات برای من درسی چالشبرانگیز بود. قبلا این درس را با مطالعه از روی کتاب درسی میخواندم. اما اکنون بهصورت روزانه و مبحثی ادبیات را مطالعه میکنم.
آیا از دفتر برنامهریزی استفاده میکنی؟ چرا؟ مهمترین ویژگی دفتر برنامهریزی چیست؟
بله، من از دفتر برنامهریزی برای افزایش نظم مطالعاتی و پیشروی طبق برنامه استفاده میکنم. ثبت مطالعات و فعالیتهای روزانه و اینکه این دفتر به ما قابلیت تغییر برنامه را به آسانی میدهد، از جمله ویژگیهای مهم دفتربرنامهریزی است.
از آزمونهای برنامهای کانون خاطرهی آموزشی هم داری؟
در پایهی یازدهم، درست یک روز پیش از امتحان فیزیک نوبت اول، آزمون داشتیم. برای شرکت در آزمون مردد بودم. اما در آزمون شرکت کردم و همان روز رتبهی 3 را که اولین رتبهی یکرقمی من بود کسب کردم.
شغل و تحصیلات پدر و مادر شما چیست؟
پدرم کارشناس ارشد و کارمند هستند. مادرم هم دیپلم دارند و خانهدار هستند.
پدر و مادر چگونه با شما همراهی میکنند؟
پدر و مادرم سعی میکنند در منزل محیط مناسبی برای درس خواندنم فراهم کنند. آنها همواره من را تشویق میکنند و اگر در آزمونی نتیجهی دلخواهم را کسب نکنم، به من برای تلاشِ بیشتر انگیز میدهند. همچنین پدر و مادرم رفت و آمدهای خانوادگی را کمتر کردهاند تا من برای مطالعه فرصت کافی داشته باشم.
مهمترین ویژگی آموزشی شما چیست؟
یادگیری از اشتباهات یکی از شاخصههای اصلی من است. من پس از آزمون یا امتحانات مدرسه، سوالات و نحوهی آزمون دادن خودم را بررسی میکنم و اگر نیاز به تغییری در شیوهی مطالعه باشد آن را تغییر میدهم.
منبع:
http://www.kanoon.ir
دانش آموزان تبریزی کدام نوع از مدارس را گزینش و انتخاب می کنند؟
تاکید شهرداری تبریز بر نصب تندیس مفاخر و مشاهیر این شهر در سطوح شهر
مطالعه ,میکنم ,آزمونها ,برنامهی ,کانون ,برنامهای ,آزمونهای برنامهای ,برنامهای کانون ,را مطالعه ,در آزمونها ,دفتر برنامهریزی ,آزمونهای برنامهای کانون
درباره این سایت